fredag 7 november 2008

HELG

Nu är det slut på VFU, har haft det bra och lärt mig mycket och träffat många härliga lärare och elever. Kändes lite tråkigt att åka därifrån. Nästa vecka blir en underbar kreativ vecka , behöver det nu. Vi ska ha HDK dagar= att alla i huset jobbar i hopp, spännande.

Titta vad jag fick på posten för ett tag sen från min underbara syster i Bergen.
Tänkt sticka klänning på tidningen. Vill bara få lite mer tid....

6 kommentarer:

Textil stil sa...

Vilken snäll syster du har.Den boken vill man ju ha.Kom förresten på att du inte fått halsbandet.Tar med mig på må.Jag lovar.Trevlig helg!

PetraO sa...

Vilket härligt paket - boken är jättefin! Det verkar vara en spännande vecka du har framför dig! trevlig helg! Kram Petra

Anna sa...

Visst är det underbart med helg och härligt med en bra vfu-plats! Vilket härligt paket och tänk så tur vi har som har våra syrror! Du kan ju börja på klänningen och så blir den klar när den blir, du behöver ju inte "sträcksticka" den!
Önskar dig en fin helg!

Anonym sa...

Du är toppen. Vill jobba ihop med dej. kanske det går att lösa fram igenom...vi möts i samtalen fram över. tack igen! kram victoria

blomman sa...

Sticka klänning låter som ett stort projekt...När får man tid till det?
Ja, visst borde det finnas en eller flera symaskiner i bildsalen och massor med färg och annat bildmässigt i textilsalen. Jag målar mkt på det som jag har sytt just nu. Beträffande att överföra bilder med aceton så är det ngt som jag har hört talas om, men jag vet inte hur man gör. Berätta snälla!

Ida-Lina sa...

Ja när jag såg klännningen på framsidan tänkte jag på dig, tycker den är jätteläcker. Ha en fin vecka. Kram kram