tisdag 30 september 2008

SJÄLVPORTRÄTT

Första grunden
Vidarutvecklande.Tankar

söndag 28 september 2008

måndag 22 september 2008

Dragit på gränserna.

Idag är det ingen bra dag. Kass i nacke och rygg. Har dragit lite på mina GRÄNSER.

Ska sätta mig ute och skissa i blocket och hoppas på att det går bra, trots smärstillande i blodet, kanske det blir bättre:-)

Havet gör mig glad, där hittar jag många vackra former genom att bara titta på de, ena dagen stormar de och nästa ligger de så stilla. VACKERT.........med varjationer




onsdag 17 september 2008

Budskaps hörnan

Tagna idag. De satt kvar.
Tänk vad äpplen är vackra

Att tänka på

Något mjuk mot de hårda

tisdag 16 september 2008

HEDEN Göteborg kl 19.15

Skulle vilja visa alla bilder med det tröttnar ut er. Fy fa.. vad detta var kul. Rädd att polisen skulle komma och det gjorde den, men de åkte bara sakta förbi och jag vinkade. Känner mig upprymd, stolt och glad.
De här är ett projekt i skolan där vi ska ändra någon offentlig plats. Min tanke är att det ska se mjukt och glatt ut. Att människorna som går förbi blir glada, kanske säger ett par ord till varandra, stannar upp, tänker efter. På en stolpe står det tänk värda ord,.....En man stod där och läste när jag gick där ifrån, kändes bra...Ett gäng tjejer som spelat fotboll frågade om de fick ta några äpplen och gick glatt därifrån. Tänk att det går att GLÄDJA några med små medel.
Här kommer nu lite bilder.....

HM undra var detta ska sättas upp?





HEDEN

Gå och titta på klockan på HEDEN i morgon. I kväll händer de något..........vid ca 18.00

lördag 13 september 2008

De blev sjösättning

Nu ligger den i sjön. Magnus och Liza fixar durken och motorhuven

Nu har vi halvägs. Första provturen. Å vad vi är lyckliga



Se framför er, trä på däck, mast och rött gaffel segel, omgjort tak. Kan de bli mer idylliskt Längtar nu till nästa sommar då vi är klara och ska ut och ha det gott i denna lilla båt.

fredag 12 september 2008

Sjösättnig?

Min man har nu jobbat och slitit med våran båt. Tyvärr kan jag inte hjälpa till så mycket, då resultatet bli att jag blir säng liggande. Är så stolt över han, vilket jobb han lagt ner, slipat och slipat och nu har han kommit halvvägs. Det blir troligen att sjösätta till helgen för att mäta ut vattenlinjen och se om motror fungerar m.m Champagnen ligger på kylning. Vill ni se båten gå då in på mahogny. Nu återstår trä på däcket, ändra om taket, klä dynor, det ska jag göra... Det ska sättas på mast men det blir till våren, då den ska i sjön på riktigt. Röda segel..... snyggt... varför inte lite grafit stickning på masten. De hade min man gillat...hm tror inte de...

söndag 7 september 2008

Nu sätter vi i gång....

Har nu börjar på bild och form. Efter första veckan känns det bra. Känns lite svårt att komma igång. Vill en massa... Vi ska jobba med ett skiss block som ska löpa fram till januari....ordet vi ska jobba med är gränser.....Var är gränser? Mina, länders, kärlek, materiel, m.m
Vi har en varsin blog där vi lägger ut våra arbeten. Min hittar ni under mina profiler Fröken moxy. Eller klicka på ordet.
För att hitta sidan där alla ligger klicka här.

lördag 6 september 2008

En härlig Lördag

Var på loppis i dag i Uddevalla och hittade detta lexikon, alla 20 banden, ser ut som ingen har tittat i de. Betalade 100 kr för alla banden. De kan man säga att fynda eller vad säger ni?

Familjen och jag var på Bohusläns museum och tittade på vacker konst och olika installationer